Søger nye medlemmer

Hej Alle i Frederikssund og omegn.

Skibslauget Sommerflid sørger friske nye medlemmer. Da gennemsnitsalderen langsomt sniger sig opad, søger vi medlemmer som både har lyst til at sejle og energi til at give en hånd med når vi skal arbejde på både. 

Har du en eller flere af disse færdigheder eller interesser er det dig vi leder efter.

  • Lyst til at vedligeholde båden her i foråret.
  • Skrabe og male bunden af båden
  • Kalfatre båden
  • Duelighedsbevis er ikke et krav, men en fordel.
  • Lyst til natur, sammenhold og sejlads.

Så er vi en forening med et super sammenhold, og vi tilbyder en masse oplevelser på fjorden. Fra maj til september så sejler vi en tur på op til et par timer hver uge, men det forhindrer ikke medlemmerne i at samle et par stykker for selv at sejle ud. 

Når det er ellers er tilladt pga. Covid-19, mødes vi til sociale arrangementer, med forplejning og masser af hygge.

Sommerflid er en træbåd – en fiskekvase – fra 1915 der ejes af Roskilde Museum, og medlemmer af Skibslauget har brugsretten på båden. Krav til at sejle med båden er kun at der skal være mindst 2 medlemmer ombord fra lauget OG der skal være mindst en person ombord med duelighedsbevis og det skal aftales med bestyrelsen hvis båden sejles udenfor den normale fælles sejlads onsdag aften.
Større reparationer foretages af professionelle skibstømrere og betales via fonde. Medlemmer betaler 200 kr. for enkeltpersoner og 300 kr. for familier pr. år. Som medlem forpligtiger man sig til at hjælpe med til de arbejdsopgaver man formår.

Er der evt. spørgsmål, kan de stilles til bestyrelsen på mail@sommerflid.dk

 Mvh

Bestyrelsen

Skibslauget Sommerflid